Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 11.4.2016 v 00:11 hod. spatřila hlídka MP v DC32 v ul. Studniční dva podnapilé muže, kteří hlasitě křičeli. Hlídka oba ztotožnila. Jednalo se o muže ve věku dvacet tři a padesát dva let. Oba byli hlídkou vyzváni, aby svého jednání zanechali. Výzvu strážníků ihned uposlechl starší z mužů, který sdělil, že půjde domů spát a odebral se směrem k domovu. Druhý muž výzvu hlídky neuposlechl a začal se před hlídkou chovat velmi nevhodně. Vzhledem k této skutečnosti hlídka muže převezla na PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 9.4.2016 v 00:05 hod. oznámil občan rušení nočního klidu v jedenáctém poschodí panelového domu v DC32. Hlídka kontaktovala uživatelku bytu, ze kterého byl slyšet hluk. Jednalo se o dvaadvacetiletou ženu z DC32. Hlídka jí nařídila oslavu ztišit a záležitost vyřešila uložením blokové pokuty.

Dne 8.4.2016 v 21:30 hod. oznámil pracovník ochranky obchodního domu v DC5, že před prodejnou se hádají nějací dva bezdomovci. Hlídka zjistila, že jde o strážníkům známé podnapilé bezdomovce. Hlídka je z místa vykázala a záležitost vyřešila důraznou domluvou.

Dne 8.4.2016 v 16:50 hod. oznámila žena, že z domu v DC32 v ul. Vítězství vyšel ven nějaký podnapilý muž a „vykálel“ se do parku. Poté zase zašel do domu. Hlídka MP na místě oznámení potvrdila. Podle popisu nalezla v domě podnapilého muže, který se ke všemu přiznal. Jednalo se o muže ve věku šedesát let. Následně z bytu vyšla jeho manželka a výsledek jeho konání v parku uklidila. Hlídka vyřešila přestupek uložením blokové pokuty.

Dne 8.4.2016 v 07:50 hod. oznámil občan, že v DC4 na Husově náměstí se na lavičce povaluje nějaký bezdomovec, kolem kterého je nepořádek. Hlídka na místě zastihla strážníkům dobře známého dvaapadesátiletého bezdomovce. Muž po sobě nepořádek uklidil. Hlídka záležitost vyřešila uložením blokové pokuty a muže z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín