Rubriky
Zprávy

Muž rozbil čelní sklo u auta, následně byl strážníky zadržen

Hlídce strážníků se v neděli v dopoledních hodinách podařilo vypátrat muže na kole, který rozbil čelní sklo u zaparkovaného osobního vozidla v ulici Myslbekova. Tuto událost jim ohlásila jedna z obyvatelek, která byla svědkem incidentu. Jejich rychlá reakce a efektivní práce pomohly k rychlému vyřešení této trestné činnosti.

Oznamovatelka kontaktovala městskou policii prostřednictvím tísňové linky 156 a poskytla podrobný popis pachatele a jeho kola. Strážníci rychle zareagovali a začali se věnovat pátrání po podezřelém muži. Využili všechny dostupné prostředky, včetně zabezpečených kamerových záznamů z okolí místa činu.

Díky přesnému popisu a rychlému nasazení se hlídce podařilo najít muže na kole po velmi krátké chvilce. Muž byl zastaven a předveden k autu, kterému způsobil škodu. Vůz byl následně prohlédnut, a byla potvrzena škoda na čelním skle, která byla v souladu s oznámením.

Muž se následně ke svému jednání doznal. Pro podezření z trestného činu byla na místo přivolána hlídka Policie České republiky, která si věc z místa převzala k následným úkonům.

Zdroj: MP Děčín