Rubriky
Zprávy

Výtržníci na benzínové stanici: Neposlušný „sedmdesátník“ skončil na záchytné stanici“

V ranních hodinách na benzínové stanici v ulici 2. Polské Armády se odehrál incident, kdy skupina lidí s nevhodným chováním a nadávkami obtěžovala ostatní zákazníky. Situace se vyhrotila, když dorazili strážníci městské policie a skupinku vykázali. Jeden z členů skupinky se rozhodl ignorovat výzvu a místo toho začal strážníkům vulgárně nadávat a dokonce jednoho strážníka napadl. Následkem toho byl odvezen na záchytnou stanici.

Případ se odehrál ve čtvrtek mezi čtvrtou a pátou hodinou ranní. Skupina lidí se shromáždila na benzínové stanici a začala se chovat velmi hlučně. Nadávali a obtěžovali ostatní zákazníky, což vyvolalo znepokojení a nevoli. Ostatní návštěvníci benzínové stanice kontaktovali městskou policii, aby zasáhla.

Na místo dorazila hlídka strážníků a požádala skupinu, aby z místa odešla a přestala obtěžovat ostatní. Většina členů skupinky uposlechla pokyn a prostor opustila. Avšak jeden čerstvě sedmdesátiletý muž se rozhodl neposlechnout a začal strážníky vulgárně urážet. I přes veškeré snahy hlídky o zklidnění, situace vygradovala a muž napadl jednoho člena zakročující hlídky. Ten se přirozeně rychle bránil a použil donucovací prostředky, aby zastavil útok a zajistil bezpečnost na místě. Bylo evidentní, že za chováním muže byla vysoká míra požití alkoholických nápojů, která významně přispěla k tomu, že byl zadržen a odvezen na záchytnou stanici.

Zdroj: MP Děčín