Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

MP Děčín_res_alesoDne 20.12.2015 v 21.02 hod. oznámila pracovnice děčínského vlakového nádraží v DC4, že ve vestibulu budovy leží u topení opilý muž, který odmítá odejít. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila totožnost dotyčného. Jednalo se o osmapadesátiletého muže ze Slovenska. Strážníci muže probrali a s důraznou domluvou z místa vykázali. O necelou hodinu později se oznámení opakovalo. Na místo opět dorazila hlídka MP, která dotyčnému uložila blokovou pokutu a z nádraží jej vykázala.

Dne 20.12.2015 v 15.10 hod. oznámili zaměstnanci obchodního domu v DC5, že nějací bezdomovci u vchodu žebrají, pijí alkohol a otravují lidi. Hlídka MP na místě kontaktovala dvojici mužů ve věku třicet jedna a dvacet osm let. Za pití alkoholu na veřejnosti a za veřejné pohoršení jim strážníci uložili blokovou pokutu a z místa oba muže vykázali.

Dne 18.12.2015 v 20.05 hod. oznámil občan, že u restaurace v DC2 leží na silnici nějaký muž. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o třiatřicetiletého muže z Děčína. Muž byl v silně podnapilém stavu, nicméně lékařskou či jinou pomoc odmítl. Hlídka kontaktovala jeho příbuzné, kteří se na místo dostavili a muži pomohli domů. Strážníci záležitost řešili domluvou.

Dne 18.12.2015 v 07.05 hod. oznámila pracovnice banky v DC1, že v objektu se nachází bezdomovec. Hlídka MP namístě kontaktovala strážníkům dobře známého osmašedesátiletého muže. Strážníci jej z objektu s důraznou domluvou vykázali.

Zdroj: MP Děčín