Rubriky
Sport Zprávy

Závěr triatlonové sezony v podání Triade Děčín

Triade DěčínO víkendu 5. a 6. září se závodníci Triade Děčín úspěšně představili na dvou akcích a ukončili tak velmi úspěšně sezonu 2015.
V sobotu se na Máchově jezeře konal prestižní terénní triatlon, kde nastoupila na startovní čáru většina členů oddílu Triade Děčín. Velký úspěch zaznamenali především juniorští závodníci a stali v několika kategoriích na startu a na stupních vítězů jmenovitě Ivanka Parlesáková a Martin Košik. Je to dobrý příslib pro další léta Děčínského triatlonu.

V kategorii dospělých potvrdila svou formu Jitka Jirušová a obsadila 2. místo a Daniela Pěšková dokonce získala titul přebornice Libereckého kraje vzhledem ke svému trvalému bydlišti v Heřmanicích a to vše obě děvčata zvládla pouhých 6 dnů po úspěšném Ironmanu ve Vichy. Ve velké konkurenci 300 triatletů se prosadili veteráni jako Ivan Parlesák, Pavel Koloušek, Michal Košik , Jan Kotva, Pavel Rouček a Marek Peterka, který získal 3. místo ve své kategorii. Mladici Petr Rouček a Jan Pacina se prosadili do 25. místa celkového pořadí.

V neděli byla zakončena letošní závodní sezona v Hrádku nad Nisou s účastí Pavla Roučka, Vladimíra Peška, Jana Kotvy, Michala Košika a Marka Peterky, který se umístil na 2. místě čímž ukončil šnůru domácích závodů bez přerušení na stupních vítězů a zároveň uzavřel stylově další úspěšný rok Děčínského triatlonu.

Všem patří gratulace a poděkováni za vzornou reprezentaci města Děčín.
Na závěr bychom chtěli upozornit na akci 18. 10. 2015 WINTERMAN – mezinárodní extrémní triatlon na Ironmanských distancích, který bude startovat v našem městě Děčín a finišovat na Libereckém Ještědu, info na: www.czxtri.com/about-race/ záznam bude v České televizi.

Triade Děčín