Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 8.6.2015 v 05.10 hod. oznámil občan, že v dvorním traktu ul. Myslbekova v DC1 došlo ke konfliktu jedné ženy s nějakým bezdomovcem ohledně nepořádku u popelnic. Hlídka MP na místě zjistila, že došlo k slovní potyčce mezi jednou z obyvatelek, která napomenula bezdomovce za nepořádek, který způsobil kolem popelnic. Hlídka s bezdomovcem, třiadvacetiletým mužem z Děčína, záležitost vyřešila uložením blokové pokuty a dohlédla na to, aby po sobě nepořádek uklidil. Poté jej hlídka z místa vykázala.

Dne 6.6.2015 v 01:00 hod. oznámil občan, že v DC1 v ul. Řetězová je slyšet hlasitá hudba. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala nájemnici bytu, ze kterého se hluk šířil. Jednalo se o dvacetiletou ženu z Děčína. Žena uvedla, že s přítelem oslavovala, hudbu na výzvu hlídky vypnula. Přestupek strážníci vyřešili uložením blokové pokuty.

Dne 5.6.2015 v 17.00 hod. oznámil občan, že v parku v ul. Chelčického leží nějaký opilec. Hlídka MP, která se na místo dostavila, zjistila, že se jedná o silně podnapilého šedesátiletého muže. Dotyčný si stěžoval na bolest nohou, proto byla na místo hlídkou MP přivolána záchranná služba, která muže odvezla na další ošetření.

Dne 4.6.2015 ve 20.00 hod. oznámila obsluha restaurace v DC1, že tam přišla podnapilá žena, nechce odejít a neustále vyžaduje alkohol, což obsluha vzhledem k jejímu stavu odmítá. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o podnapilou šestadvacetiletou ženu z Děčína. Hlídka dotyčnou z restaurace vykázala a záležitost vyřešila důraznou domluvou.

Zdroj: MP Děčín