Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

alkohol na verejnosti kontrola straznici MP Decin_alesoDne 3.5.2015 v 05:50 hod. oznámil občan, že v ul. Čsl. Armády v DC1 někdo rozbil vchodové dveře domu. Hlídka MP, která na místo dorazila, několik metrů od domu spatřila muže, který měl krvavé poranění na pravé ruce. Jednalo se o pětadvacetiletého muže z Děčína. Dotyčný popíral, že by dveře poškodil. Hlídka pak kousek od domu zjistila poškození několika vozidel, která měla ulámaná zpětná zrcátka a stěrače. Podezřelého hlídka MP předala PČR, která řešení události převzala.

Dne 2.5.2015 v 15:16 hod. oznámil občan, že byl napaden v domě v DC3 a útočníci jsou ještě na místě. Hlídka MP na místě kontaktovala čtyřiačtyřicetiletou ženu, která uvedla, že ji napadl její o pět let starší manžel. Dále uvedla, že si pouze potřebuje vzít z bytu věci a odejít pryč. Nikdo z účastníků nechtěl řešit záležitost přivoláním hlídky PČR. Hlídka MP dohlédla na pokojné vyřešení incidentu a ženu doprovodila z domu. Záležitost hlídka vyřešila důraznou domluvou.

Dne 2.5.2015 v 03:33 hod. oznámil občan, že v DC2 v ulici Riegrova se pohybují mladíci, kteří převracejí dopravní značky. Hlídka MP na místě zadržela jednoho podezřelého, který poškodil několik zaparkovaných vozidel. Jednalo se o čtyřiadvacetiletého muže z Děčína. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 2.5.2015 v 02:20 hod. oznámila občan, že v ulici Bělská zaparkoval nějaký muž vozidlo a nyní obchází okolní domy a nahlíží do zahrad. Na místo byly ihned vyslány hlídky MP, které podezřelého zadržely. Jednalo se o pětatřicetiletého muže z Děčína. Muž u jednoho z domů odcizil stavební materiál, který naložil do svého osobního vozidla. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení převzala.

Dne 1.5.2015 v 20:59 hod. oznámila žena z DC13, že sousedé chovají psa, který volně pobíhá po komunikaci a již dvakrát na ní zaútočil. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že psa si již odvedl a proti úniku zabezpečil jeho majitel. Hlídce se za incident omluvil a přislíbil, že zajistí, aby pes již nemohl utéct. Hlídka věc vyřešila důraznou domluvou.

Zdroj: MP Děčín