Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 18.4.2015 v 05:45 hod. oznámil občan, že před restaurací v DC1 již asi 20 minut nějaký opilec „řve jak kráva“. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě zastihla devětatřicetiletého muže z Děčína. Muže strážníci vyzvali, aby svého jednání zanechal, jelikož ruší noční klid. Na to reagoval slovy, že si může křičet, jak chce, protože: „Nikde není napsáno, že se to nesmí.“ Následně se slovně pustil i do hlídky MP, které začal sprostě nadávat. Muž se zklidnil až po upozornění, že pokud svého jednání nezanechá, bude předveden na Policii ČR. Jednání muže bude řešit příslušný správní orgán, kterému hlídka celou záležitost předala k dořešení.

Dne 18.4.2015 v 20:15 hod. oznámil občan, že v ul. Tyršova v DC1 močí na chodníku nějaký zanedbaný muž, zřejmě bezdomovec. Hlídka MP na místě přistihla známého problémového osmašedesátiletého muže, se kterým v minulosti řešila mnoho přestupků. Hlídka sepsala oznámení o přestupku, který bude řešit správní orgán Magistrátu města Děčín.

Dne 17.4.2015 v 8:12 hod. oznámili asistenti prevence kriminality, že v ul. Míru nedaleko základní školy v DC32 je skupinka mužů, která se dohaduje a hrozí, že spor přeroste ve fyzické napadení. Na místo byla vyslaná hlídka MP, která zjistila, že došlo k slovní rozepři mezi dvěma muži ve věku čtyřicet pět a padesát jedna let. Důvodem bylo, že jejich potomci se den předtím poprali a rodiče si dnes spor chtěli vyříkat. Hlídka MP je poučila, jak se chovat a jak spor řešit civilizovaným způsobem. Následně hlídka všechny přítomné z místa vykázala.

Zdroj: MP Děčín