Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

MP Děčín_res_alesoDne 7.12.2014 v 13:43 hodin oznámil občan, že v DC1 v ulici Myslbekova nějaký bezdomovec ohrožuje lidi na zastávce MHD. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o strážníkům velmi dobře známého problémového osmapadesátiletého bezdomovce.
Strážníci dotyčného z místa vykázali a dohlédli na to, aby se na místo nevracel. Záležitost hlídka vyřešila důraznou domluvou.

Dne 5.12.2014 v 19:45 hod. oznámila obsluha baru v DC1, že na ní řve nevybíravým slovníkem jeden z hostů Hlídka MP na místě kontaktovala obsluhu, která uvedla, že jí opilý šedesátiletý muž neustále nadával. Hlídka MP dotyčného z baru vykázala. Záležitost strážníci vyřešili důraznou domluvou.

Dne 5.12.2014 v 15.23 hod. oznámil občan, že z bytu v ul. Jungmannova v DC4 někdo volá o pomoc a ještě křičí „volejte policii.“ Na místo byla ihned vyslána hlídka MP, která zjistila, že jednasedmdesátiletá žena se pohádala se svým o čtyři roky starším přítelem. Ten jí sdělil, že pokud se jí na něm něco nelíbí, tak ať si „zavolá třeba policii“. Žena jej bohužel uposlechla a začala volat z okna bytu o pomoc. Hlídka dotyčné i jejímu příteli domluvila a doporučila jim svoje spory řešit jiným způsobem, než bezdůvodným voláním z okna o pomoc.

Dne 5.12.2014 v 7.55 hod. oznámil občan, že v lesním parku pod Stoliční horou v DC2 leží bezdomovec. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o muže, který spadl ze stráně pod Stoliční horou a způsobil si krvácející zranění hlavy. Hlídka na místo ihned přivolala sanitu, jejíž posádka převezla zraněného muže do nemocnice na ošetření.

Zdroj: MP Děčín