Rubriky
Dětem Kultura Sport Turisti Zprávy

Infomateriály pro návštěvníky i místní

Českosaské Švýcarsko, 17. 4. 2014 S blížícím se oficiálním zahájením turistické sezóny se do regionálních informačních středisek dostávají také čerstvě vydané informační materiály. Správa národního parku České Švýcarsko připravila nové vydání zpravodaje České Švýcarsko, tématicky laděného k 50. výročí ochrany Pravčické brány a 10. výročí vzniku ptačí oblasti Labské pískovce. Svůj prostor si však ponechaly také tradiční rubriky.



Detailní přehled o dění v nadcházející sezóně poskytne brožura Akce pro veřejnost 2014, která obsahuje bližší informace o konání pěti desítek exkurzí, přednášek, výletů či oslav.


Užitečným pomocníkem pro všechny výletníky je brožura Turistické jízdní řády 2014, která vyšla v kooperaci celé řady partnerů v Českosaském Švýcarsku. Výběr z jízdních řádů je přizpůsoben potřebám výletníků tak, aby plánování tras bylo co nejjednodušší. Brožura vybízí návštěvníky k poznání výhod nezávislosti na osobní automobilové přepravě.

Veškeré infomateriály návštěvníci získají nejpozději po oficiálním zahájení turistické sezóny (v posledním dubnovém týdnu) v regionálních informačních centrech. Zpravodaj České Švýcarsko a Akce pro veřejnost jsou k dispozici také ke stažení na www.npcs.cz, v sekci Pro návštěvníky i místní – Publikace ke stažení (nebo kliknutím na titulní stránku v tomto článku).

Zdroj: www.npcs.cz