Rubriky
Turisti Zprávy

Do národních parků bez auta: Turistické jízdní řády 2024 míří do informačních středisek

Oblíbená brožura obsahující výběr z jízdních řádů spojů veřejné hromadné dopravy v Českosaském Švýcarsku je návštěvníkům k dispozici i v letošním roce. Tištěnou verzi Jízdních řádů 2024 si turisté mohou vyžádat v regionálních informačních střediscích, ke stažení je také na internetu, například na internetových stránkách správy parku.

Česko-německá brožura již několik let pomáhá všem návštěvníkům, kteří se na výlet chtějí vydat veřejnou hromadnou dopravou a ušetřit si tak cestu osobním automobilem. Obsahuje výběr dopravních spojů na české i německé straně regionu národních parků, přehlednou mapu dopravní sítě i doporučení výletních cílů.

<ahref=“https://www.npcs.cz/sites/default/files/prilohy/2024/03/2024_Turisticke_jizdni_rady_Ceskosaske_Svycarsko.pdf“ onclick=“return TrackClick(‚https%3A%2F%2Fwww.npcs.cz%2Fsites%2Fdefault%2Ffiles%2Fprilohy%2F2024%2F03%2F2024_Turisticke_jizdni_rady_Ceskosaske_Svycarsko.pdf‘,’na+internetov%C3%BDch+str%C3%A1nk%C3%A1ch+spr%C3%A1vy+parku‘)“ target=“_blank“ rel=“noopener“>Brožura Jízdní řády 2024 obsahuje výběr z dopravních spojů v celé oblasti Českosaského Švýcarska. Foto: Tomáš SalovBrožura Jízdní řády 2024 obsahuje výběr z dopravních spojů v celé oblasti Českosaského Švýcarska. K dispozici je jak v tištěné, tak i elektronické verzi.  Foto: Tomáš Salov

Zdroj: www.npcs.cz