Rubriky
Firmy Zprávy

Na Děčínsku vzniká unikátní projekt – příležitost pro „mladé ajťáky a ajťačky“

Projekt CzechGeeks nabízí uplnatnění šikovným mladým lidem, kteří chtěji v oblasti informačních technologií něco dokázat a zároveň podporuje zaměstnávání zdravotně handicapovaných. Spoluzakladatel společnosti CzechGeeks, Filip Molčan, se stal v tomto roce finalistou souteže Podnikatel roku v kategorii Sociálně prospěšný podnikatel a v minulém roce jeho jiná firma získala ocenění Zaměstnavatel roku bez bariér.

Nyní zakládá firmu CzechGeeks, která se nebude primárně věnovat vývoji aplikací na zakázku, ale bude vymýšlet inovativní projekty s celosvětovým dopadem. “Chtěli bychom ukázat, že v Česku žijí šikovní lidé, kteří mohou vymyslet produkty či služby s celosvětovým dopadem. Mimo mladých lidí chceme šanci podílet se na zajímavých projektech nebo je přímo vymýšlet nabídnout také handicapovaným.” dodává Filip Molčan, spoluzakladatel společnosti.

Projekt CzechGeeks hledá do svého týmu nejlepší české geeky. Lidi, kteří jsou nebo chtějí být nejlepší v oblasti návrhu a vývoje aplikací, marketingu a dalších činností. Geeky, kteří se nebojí nových technologií a velkých plánů. Hledáme ty, kterým nejsou cizí webové a mobilní aplikace a hlavně kolegy, kteří se chtějí dále vzdělávat a posouvat. Společnost CzechGeeks má za cíl vytvořit vyjímečný tým mladých lidí, kteří se budou podílet na realizaci zajímavých nápadů, které sami přinesou, nebo které přinesou jiní kreativci.

,,Již nyní probíhá vývoj několika extrémně zajímavých projektů určených primárně pro americký trh a další nápady jsou v zásobě. Hledáme lidi, kteří chtějí stát u zrodu velkých věcí, pojďte s námi tvořit nástupce twitterů, facebooků a jiných úspěšných aplikací!“ dodává Filip Molčan.

Více informací o aktuálních technických i netechnických volných pozicích naleznete na internetových stránkách http://www.hledamenejlepsi.cz.

Geek (hovorově): odborník nebo nadšenec v nějaké oblasti, obvykle počítačů

Zdroj: redakční pošta