Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Rvačku bezdomovců ukončila hlídka strážníků
V poutech skončila dvojice bezdomovců, která se začala prát před obchodním domem v Děčíně. Na rvačku bezdomovců upozornil jeden z kolemjdoucích. Dozorčí služba na místo ihned vyslala hlídku MP. Strážníci oba muže rychle zpacifikovali a nasadili jim služební pouta. Dozorčí služba na místo přivolala hlídku Policie Čr, která si záležitost převzala k dořešení.

Psi bezdomovce napadali kolemjdoucí
Na známého problémového bezdomovce upozornil občan městskou policii v pondělí po poledni. Uvedl, že když procházel kolem Zá

meckého rybníka, dva psi, které má dotyčný bezdomovec neustále u sebe, na něj zaútočili. Hlídka MP na místě podezřelého zadržela a zajistila svědky. Ke zranění naštěstí nedošlo. Pracovník útulku na místě psy odchytil a umístil do záchytného kotce. Událost si k dořešení převzala hlídka Policie ČR.

Muž v opilosti poničil vůz taxislužby
O pomoc požádal městskou policii řidič taxislužby, který řešil konflikt se zákazníky u nočního baru v centru města. Řidič uvedl, že poté, co odmítl jednoho ze zákazníků kvůli jeho silné opilosti svézt, jeho kamarád se rozčílil a za doprovodu velmi vulgárních výrazů poničil zadní světlo vozidla taxi. Hlídka MP kousek od místa události zadržela podezřelého pětačtyřicetiletého muže a zajistila svědky konfliktu. Dozorčí služba na místo přivolala hlídku Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Při krádeži napadl obsluhu benzinky
Krádež drobného zboží nahlásila včera v noci městské policii obsluha čerpací stanice v Děčíně. Podle oznamovatele přišel na čerpací stanici neznámý muž, který odcizil drobné zboží a obsluhu, která se jej pokusila zastavit, napadl a utekl.

Na místo byly vyslány dvě autohlídky, které prohledaly nejbližší okolí. Muže, který odpovídal popisu, se hlídkám podařilo během několika minut zadržet. Podezřelý okamžitě začal klást aktivní odpor a zadržení se bránil. Strážníky oslovoval zásadně obtížně publikovatelnými výrazy typu: „Pusťte mě, vy zmr..!“
Hlídka muži nasadila pouta a převezla jej na obvodní oddělení Policie ČR, která šetření záležitosti převzala.

Zdroj: MP Děčín
Foto: FB Kateřina Hrušková