Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

policie_alesoChybí mu zboží
RUMBURK – Rumburský obchodník postrádá od dvacátého ledna letošního roku dva mobilní telefony a dotykový tablet ve svém obchodě. Zboží vystavené ve vitríně zmizelo během dopoledních hodin za dosud neobjasněných okolností. Policisté mají k dispozici seznam chybějících věcí a výpovědi oznamovatelů. Telefonní aparáty zn. Samsung Galaxy S5 a Prestigio společně s tabletem zn. Prestigio ocenil jejich majitel společnou částkou šest tisíc českých korun. Policisté lednový případ šetří s ohledem na možný přečin krádeže.

Má zákaz řídit
DĚČÍN – Policejní hlídka z Děčína zastavila ve středu dvacátého ledna letošního roku vůz jedoucí směrem na Březiny. V dalších minutách silniční kontroly místní strážci zákona zjistili, že řidička bílého Subaru má vyslovený zákaz řízení motorových vozidel až do června letošního roku. V současné chvíli již čelí sdělení podezření ze spáchání přečinu maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání.

Nemůže najít své věci
VARNSDORF – Policisté čelí od jednadvacátého ledna letošního roku případu možné krádeže, porušování domovní svobody a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. Obyvatel bytu ve Varnsdorfu postrádá osobní věci, elektroniku i finanční hotovost. Škoda se vyšplhala téměř až k hranici pěti a půl tisíce českých korun. Případem ze zabývají policisté ze Šluknovského výběžku.

Zmizely peníze
DĚČÍN – Děčínští policisté se snaží rozmotat klubko okolností, které ukazuje směrem k možné krádeži finanční hotovosti v místním hudebním klubu. Finanční hotovost ve výši necelých osmi tisíc českých korun se nacházela volně odložena v prostoru klubu. Její držitel nepříjemnou ztrátu zaznamenal během uplynulého víkendu, a tak se obrátil na zdejší strážce zákona.

Děčín, 22. ledna 2016
nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín