Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 31.5.2015 v 11:35 hod. spatřila hlídka MP před budovou hlavního vlakového nádraží v DC4 dívku, která se před strážníky snažila schovat. Hlídka zjistila její totožnost. Jednalo se o šestnáctiletou dívku z Děčína. Hlídka prověřila, zda po dívce není vyhlášeno pátrání, což se potvrdilo. Jednalo se o klientku z výchovného ústavu v Duchcově, odkud před několika dny utekla. Hlídka ji převezla na obvodní oddělení PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 31.5.2015 v 03:30 hod. oznámil občan rušení nočního klidu v ul. Čsl. partyzánů v DC32. Hlídka MP na místě kontaktovala třiatřicetiletou ženu, která uvedla, že se nahlas pohádala s manželem, což bylo slyšet přes půl sídliště. Hlídka o události sepsala úřední záznam. Přestupek bude následně řešit příslušný správní orgán Magistrátu města Děčín.

Dne 30.5.2015 v 03:15 hod. oznámil občan rámus v ul. Riegrova v DC2.
Hlídka MP na místě kontaktovala dva mladíky ve věku dvacet dva a dvacet tři let, kteří povalili několik popelnic. Mladíci pod dohledem strážníků nepořádek uklidili. Hlídka přestupky vyřešila uložením blokových pokut.

Dne 29.5.2015 v 19:22 hod. oznámili zaměstnanci baru v DC1, že mají problémy s jednou zákaznicí. Hlídka MP na místě kontaktovala jednačtyřicetiletou ženu, která se dle obsluhy pokoušela ukrást vybavení baru v hodnotě několika stokorun. Na místo přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Dne 29.5.2015 v 19:48 hod. oznámil občan, že v ul. Prokopa Holého v DC4 nějaký opilý muž svým chováním budí veřejné pohoršení – řve na lidi a mlátí do výloh. Hlídka MP na místě kontaktovala strážníkům dobře známého čtyřicetiletého opilce a bezdomovce z Jílového. Strážníci jej po důrazné domluvě z místa vykázali.

Zdroj: MP Děčín