Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 17.5.2015 v 02:02 hod. spatřila hlídka MP u baru v DC32 skupinku postrkujících se mužů. Jednalo se o muže ve věku dvacet osm a třicet šest let. Přítomní uvedli, že v baru mělo údajně dojít k napadení jednoho z nich a venku si vše ručně vyřizují. Zranění nikdo z přítomných neutrpěl, řešení přes PČR všichni odmítli. Hlídka je z místa vykázala a důrazně poučila o nevhodnosti jejich počínání.

Dne 15.5.2015 v 09:33 hod. oznámila žena, že v DC6 v ulici Na Stráni spí na chodníku muž, vedle kterého stojí lahev vína. Hlídka MP zjistila, že se jedná o jí dobře známého opilého čtyřicetiletého bezdomovce. Hlídka jej probrala a z místa muže po důrazné domluvě vykázala.

Dne 15.5.2015 v 05:23 hod. oznámila žena z DC4, že jí její bývalý přítel neustále bouchá na dveře a ona z něj má strach. Hlídka MP na místě kontaktovala osmadvacetiletého muže z Českých Budějovic. Hlídka mu doporučila, aby odcestoval zpět do místa bydliště, s čímž muž souhlasil. Hlídka poté dohlédla na jeho odchod z domu. Záležitost strážníci řešili domluvou.

Dne 14.5.2015 v 23:42 hod. oznámil občan, že v ul. Čsl. Partyzánů v DC32 se pohybuje omladina, která svým hlasitým projevem ruší noční klid. Hlídka MP na místě kontaktovala dvaadvacetiletého strážníkům dobře známého mladíka, se kterým v minulosti řešila již řadu přestupků. Strážníci jej zklidnili a jeho jednání oznámili správnímu orgánu, který bude následně přestupek řešit.

Zdroj: MP Děčín