Rubriky
Zprávy

Ocenění pro pracovníky Slunečnice

slunecnice-oceneniZaměstnanci Slunečnice dostali ocenění v rámci slavnostního vyhlašování cen Zaměstnavatel roku 2016 a Kolega 2016. Ocenění Stejná šance, pořádané Agenturou Osmý den, se zaměřuje na firmy a společnosti zaměstnávající osoby s postižením, které chce takto veřejně vyzdvihnout za jejich společensky prospěšnou činnost a  motivovat další zaměstnavatele.

Slavnostní vyhlášení proběhlo na Krajském úřadě v Děčíně ve čtvrtek 3.11.2016 a na ocenění byly nominovány naše pobočné spolky Sociální firma Slunečnice, z.s. a Kavárna-plačinkárna Na cestě, z.s.

V kategorii Kolega roku 2016 byli oceněni Ilona Přibylová z Kavárny-palačinkárny Na cestě, která získala krásné 4.místo a Matěj Kovařič ze Sociální firmy Slunečnice, z.s., který se umístil na 10.-12.místě. Všem našim pracovníků srdečně gratulujeme a Agentuře Osmý den děkujeme za jejich úžasnou činnost.

 

Na fotografii jsou zleva Renata Venhauerová, oceněná Ilona Přibylová, obě z Kavárny-palačinkárny Na cestě, z.s.(dále jen Kavárny), oceněný Matěj Kovařič a Petr Pekař z Sociální firmy Slunečnice, z.s.(dále jen SFS), Ing. Olga Hušková, vedoucí SFS, Mirka Špátová, vedoucí Kavárny a Monika Veselá ze SFS.