Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 26.7.2015 v 05:05 hod. si hlídka MP všimla při kontrolní činnosti v DC1 v ul. Tyršova dvou osob, které skákaly po popelnicích a rušily noční klid. Jednalo se o muže ve věku dvacet jedna a dvacet dva let z Děčína. Hlídka záležitost vyřešila uložením blokové pokuty a dohlédla na to, aby po sobě muži nepořádek uklidili.

Dne 25.7.2015 v 19:55 hod. si hlídka MP v DC2 všimla osobního vozidla Suzuki, jehož řidič nerespektoval svislou dopravní značku zákaz vjezdu. Za volantem seděl dvaadvacetiletý muž z Děčína. Při kontrole vyšlo najevo, že řidič nevlastní řidičské oprávnění. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 25.7.2015 v 23:20 hod. oznámila žena z DC6, že ve Fibichově ulici někdo ruší noční klid. Hlídka MP zjistila, že v ulici na zahradě je skupinka lidí, kteří popíjeli alkohol, mají puštěnou hudbu a hlasitě se baví. Hlídka kontaktovala majitelku zahrady, která okamžitě zajistila ztišení hudby a návštěvníky zklidnila. Záležitost hlídka vyřešila domluvou.

Dne 24.7.2015 v 23:45 hod. oznámil občan, že v pivnici v DC3 se pere několik lidí. Hlídka MP po příjezdu na místo zjistila, že v pivnici napadl čtyřicetiletý muž svoji o jedenáct let mladší přítelkyni. Hlídka MP na místě situaci zklidnila a vyčkala do příjezdu hlídky PČR, která si věc převzala k dořešení.

Zdroj: MP Děčín