Rubriky
Dětem Sport Zprávy

Zoo čeká hokejová neděle

V neděli dostane zoo přívlastek „hokejová“. Hokejový club Děčín zde totiž uspořádá zábavné dopoledne plné zajímavých informací a soutěží. Návštěvníci budou mít možnost se setkat s hráči HC Děčín, vyzkoušet si umění mladého hokejisty, čeká je prohlídka zvířat v zoo i opékání buřtů. Hokejové dopoledne v děčínské zoo začíná 23. 9. 2012 od 9 do 13 hodin.

Vstupné je na tuto akci speciální. Pokud dorazí rodič s dítětem, zaplatí pouze 90 korun (oproti běžným 110 korunám – dospělý 70/dítě 40), samotné dítě pak bude mít vstup do zoo jen 30 korun. Vstupenka ze zoo z této akce poslouží zároveň jako volná vstupenka pro dospělého na večerní utkání od 17 hodin HC Děčín vs Milevsko 2010.

Více informací na www.zoodecin.cz nebo www.hcdecin.cz

U zoo vyrostla nová turistická atrakce! Areál pevných kontrol
Spojte návštěvu děčínské zoo s novou turistickou atrakcí, kterou pro vás přichystal Klub orientačního běhu Děčín. Jde o netradiční procházku s mapou pro orientační běh po lesoparku na Pastýřské stěně, která je vhodná pro naprosto všechny věkové kategorie. Slavnostní otevření areálu pevných kontrol na Pastýřské stěně proběhne v neděli 23. září 2012 v 10 h před vstupem do Zoo Děčín. Neváhejte ani minutu, neboje se a přijďte si zdarma vyzkoušet novou turistickou atrakci. Mapy budou volně k dispozici na recepci zoo. Na vaši účast se těší Klub orientačního běhu Děčín – kobdecin@seznam.cz

Alena Houšková
Zoo Děčín – Pastýřská stěna, p. o.