Rubriky
Zprávy

Box přilákal přes tisíc diváků

Jako mimořádně vydařený hodnotí organizátoři galavečer boxu, který se uskutečnil v soboru 9. dubna v prostorách děčínského kulturního a společenského domu Střelnice.  Odhadovaný počet návštěvníků podle organizátorů přesáhl jeden tisíc. V mezinárodním Česko-Slovenském turnaji jasně dominovali tuzemští boxeři. Turnaj skončil jasným vítězstvím 12:6 ve prospěch českých boxerů.

 „Všem českým i slovenský boxerům bych chtěl velmi poděkovat. Zvláštní poděkování si ovšem zaslouží náš děčínský Marek Keleši, který nastoupil do ringu i přesto, že proti sobě měl soupeře z vyšší váhové kategorie,“ řekl Václav Němeček ze Sportovního klubu Městské policie Děčín, který turnaj pořádal. Zdůraznil, že poděkování patří i všem divákům a fanouškům, kteří na děčínské Střelnici vytvořili výbornou atmosféru.

 „Díky patří i všem sponzorům, díky kterým jsme mezinárodní turnaj mohli uskutečnit. Zejména bych poděkoval našim hlavním sponzorům Hayashi.cz Praha, Hotelu Maxičky a firmě Physics gym. Velké poděkování pak patří i Magistrátu města Děčín, firmám Dokom Final, Zelená Hvězda, Okna Braun, Travelfree, Zámečnictví Kořínek, Alpeo a Advokátní a exekutorské kanceláři Pánek. Zvláštní poděkování patří majiteli fitness centra v Děčíně-Boleticích Tom´s Gym Tomáši Trojanovi, který připravuje na závody v kulturistice našeho strážníka Miroslava Maťátka, který v rámci doprovodného programu předvedl na Střelnici výbornou kulturistickou exhibici,“ dodal Němeček.

Bc. Tomáš Pavlík
Městská policie Děčín