Rubriky
Sport Zprávy

Ferratová noc na Pastýřské stěně proběhne 15. dubna

Jedinečná, dobrodružná, nezapomenutelná. Taková bude i letošní ferratová noc na Pastýřské stěně za svitu čelovek a měsíce. Akce proběhne v rámci Zahájení turistické sezóny v sobotu 15. 4. 2023.  Těšit se můžete nejen na noční výstupy, ale také na tematický doprovodný program. Noční výstupy na ferratu proběhnou od 21:00 do 23:00 pod dohledem instruktora, k výstupu je třeba se zaregistrovat na www.active-point.cz.

Cena výstupu včetně zapůjčení vybavení je 850 korun. Výstupy proběhnou ve dvou cyklech: první startuje ve 21:00, druhý ve 22:00 hodin. Během akce bude ferrata neregistrovaným návštěvníkům uzavřena, takže pokud se nechcete jen dívat a chcete se vydat vstříc dobrodružství, nezapomeňte na registraci.

Od 18:00 do 21:00 hodin bude pod ferratou probíhat tematický večer s odborníky ze společnosti Rock Empire, kteří poradí, jak se na ferratu připravit a jak ji zvládnout třeba i s dětmi. Probírat se bude také technika záchrany na ferratě. I když se na výstup nechystáte, ferrata plná pohyblivých světýlek bude jistě skvělou podívanou.

Zdroj: Magistrát města Děčín