Rubriky
Zprávy

Strážníci v Děčíně hledají posily

Městská policie Děčín hledá do svých řad nové strážníky. Předpokládaný nástup je během letošního podzimu. Tato náročná práce ale není pro každého – ten, kdo ji chce vykonávat, musí splnit řadu podmínek.

Mezi podmínky patří například věk nad 18 let, střední vzdělání s maturitou, bezúhonnost či zdravotní způsobilost. Budoucí strážník musí mít také řidičský průkaz skupiny B, a to včetně řidičských zkušeností, dále musí umět pracovat s počítačem a přizpůsobit se práci ve směnném provozu.

„Strážník musí být samozřejmě spolehlivý, mít aktivní přístup k práci, a především musí být fyzicky velmi zdatný,“ říká ředitel městské policie Marcel Horák s tím, že přednost mají uchazeči s platným osvědčením strážníka. „Ostatní zaučíme a zaškolíme, k dispozici máme posilovnu, zajistíme také fyzický a taktický výcvik,“ dodává Horák.

Městská policie nabízí svým zaměstnancům řadu benefitů; kromě 25 dní dovolené jsou to také 4 dny indispozičního volna, stravenky, výhodné telefonní tarify i pro rodinné příslušníky či příspěvek na penzijní připojištění.

Zájemci o práci strážníka v Děčíně se mohou hlásit na e-mail marcel.horak@mmdecin.cz.

Zdroj: MP Děčín