Rubriky
kultura volný čas Zprávy

Active Park & Bistro Camp

Novinkou v Děčíně je Active Park, který je určený pro všechny, kteří se rádi venku aktivně baví. Najdete ho před Kempem Děčín pod Novým mostem, tam kam jezdily cirkusy. Na volně přístupné ploše najdete několik nových hřišť i s lavičkami a stojany na kola. Je tu krásné hřiště na petanque a möllky anebo klasické kuličky, zahrát si můžete i novinky jako jsou Kanjam či Crossnet. Pro cyklisty malé i velké je tu zručnostní cyklodráha s překážkami. Svou šikovnost můžete předvést i na dráze pro hoverboardy a hoverkáry. V areálu kempu si můžete vyzkoušet v kryté lukostřelnici lukostřelbu na terč či pěnová zvířátka v životních velikostech. Zní to hezky ale nemáte petanqueové koule, výbavu na kanjam, hoverboard či luk? Všechno si můžete zapůjčit v přilehlém kempu. Celkový přehled her a informace naleznete na stránkách kempdecin.cz, kde můžete provést i on-line rezervaci.

Občerstvení je zde v Bistru Camp, odkud se dá z terásky hezky sledovat dění v Active Parku. V denní nabídce si vyberete ze specialit z trhaného masa nebo vegetariánských tortil. Sladkou tečku udělají ovocné koláčky a káva z pražírny CAFE08. Na nápojovém lístku si můžete vybrat domácí limonády z lesního ovoce bez chemie. Pro dospělé návštěvníky mícháme Aperol a Mojito večer zaujme i široká nabídka rumů. Pivaře potěší několik lokálních řemeslných piv. U bistra se i griluje a posedí se tu i u ohně. A kdo nestihl ráno snídani, může si k nám přijít na snídaňový raut, nebo jen vzít kafe a koláč do ruky.

Active Park s Bistrem Camp jsou i dobrým místem pro zábavné odpoledne, trochu jinou dětskou oslavu, školní návštěvu místo tělocviku nebo anebo netradiční utužení firemního kolektivu.

www.kempdecin.cz