Rubriky
Turisti volný čas

Active Point

Kdo jsme? Jsme děčínská volnočasová firma, kterou pohání idea nabízet aktivní zábavu a netradiční zážitky ve městě, které milujeme. A že nabídka je velmi bohatá se přesvědčte nejlépe sami.
Od roku 2013 je Active Point největší půjčovnou sportovního vybavení na Děčínsku. V moderně vybavené půjčovně jsou k dostání různé typy jízdních kol. Do pedalů můžete šlápnou na zapůjčených trekingových i horských kolech, dvojkolech. V nabídce naleznete také oblíbené elektrokola na cyklostezku i horská elektrokola. Myslíme i na ty nejmenší a ke kolům si můžete půjčit dětské vozíky či sedačky. Nově si u nás můžete také zapůjčit in-line brusle, hoverboardy, longboardy a dokonce i kolečkové lyže.
Samozřejmostí je kompletní vybavení na Via Ferratu a samozřejmě všem poradíme jak se vybavení používá a pomůžeme se správným oblečením.
Zakládáme si na tom, že veškeré naše vybavení je od českých výrobců a je vždy certifikované a pravidelně atestované a servisované. Podporujeme tak domácí firmy a záleží nám na bezpečí a komfortu našich zákazníků.
V Active Pointu najdete kromě půjčovny také unikátní děčínské zážitky. Chceme aktivním způsobem ukazovat krásu Děčína a jeho okolí jak místním tak i stále více přijíždějícím návštěvníkům. Ať už jde o výstup na via ferratu na Pastýřské stěně v doprovodu zkušeného a samozřejmě certifikovaného průvodce anebo sjezd z děčínského Sněžníku na koloběžkách.
Kromě zábavy na souši tak s námi zažijete také dobrodružství na vodě. Půjčujeme kanoe, kajaky, rafty a v poslední době oblíbené stand up paddleboardy. Naší vodáckou základnu máme v Kempu Děčín pod Novým mostem. Splout můžete od Ústí nad Labem až do Bad Schandau, máme více tras. A plavbu můžete skombinujete s návratem na kole po cyklostezce. Nezní to skvěle?
Jako jediní nabízíme prohlídky města s průvodcem. Ať už tradičně pěšky nebo netradičně na koloběžkách s ochutnávkou místních čokopralinek či řemeslného piva.
Prožijte léto aktivně s Active Pointem, vemte kamarády místní i přespolní a podívejte se na Děčín třeba z hladiny Labe. Oslovit nás můžete jako jednotlivci i skupiny. Máme bohaté zkušenosti s pořádáním akcí pro školy i firmy.
Máme jediný děčínský eshop na půjčovnu a zážitky. Všechno si u nás můžete objednat on-line a také jako dárkový poukaz, který Vám osobně přivezeme nebo pošleme poštou.
Těšíme se na Vás.
www.active-point.cz
ACTIVE POINT DĚČÍN LABSKÉ NÁBŘEŽÍ
Labské nábřeží 1716/33, Děčín