Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Za odloženou lednici dostal pokutu
Místo do sběrného dvora odložil ke kontejnerům vysloužilou lednici muž z děčínské čtvrti Boletice. Na jednání muže upozornil jeden z kolemjdoucích. Hlídka zjistila, kdo je za odložení odpadu odpovědný a dotyčnému nařídila lednici odklidit na určené místo. Záležitost strážníci vyřešili uložením pokuty.

Zadrženého si převzala policie
Na podezřelého muže, který se údajně obnažoval, upozornila včera v ranních hodinách žena z Děčína 1. Uvedla, že muž se schovává za garážemi v ulici Hálkova. Hlídka na místě zadržela čtyřicetiletého muže. Dotyčný vše popíral a tvrdil, že jen potřeboval na toaletu. Hlídka na místo přivolala Policii ČR, která řešení události převzala.

Agresor vyhrožoval strážníkům
Dvojici žen napadal osmadvacetiletý muž v nočních hodinách na Masarykově náměstí v Děčíně. Událost zaznamenala projíždějící hlídka psovodů. Strážníci zaslechli hlasitý křik a vzápětí si všimli dvou žen, které utíkaly před nějakým mužem. Hlídka všechny zastavila a ztotožnila. Muž s hlídkou odmítal spolupracovat a strážníkům neustále vyhrožoval fyzickou likvidací. Jedna z žen uvedla, že muž ji napadl přesto, že je v pokročilém stadiu těhotenství. Strážníci na místo přivolali Policii ČR, která řešení události převzala.

Hlídka pomohla s otevřením vozidla
Otevřít uzamčené nastartované vozidlo pomáhala hlídka strážníků v ulici Jungmannova v Děčíně 4. Projíždějící hlídku zastavila žena, která uvedla, že vystoupila z auta a automatický systém vůz ihned po zavření dveří zřejmě z důvodu poruchy uzamkl. Uvnitř zůstalo její roční dítě. Hlídka na místo přivolala technika městské policie. Vůz se nakonec podařilo bez poškození otevřít.

Zdroj: MP Děčín