Rubriky
Sport Zprávy

Medvědi změří síly s Kobrou

V sobotu je na programu další kolo druhé hokejové ligy a hokejisté Děčína míří na led soupeře. Tentokrát se vydají do Prahy na Braník, kde se utkají s místní Kobrou.

Medvědi šest kol neokusili hořkost porážky a okupovali první příčku tabulky. Ve středu ale přijel silný Jablonec, který jim uštědřil jako první tým prohru. Na ledě Děčína zvítězili po vyrovnaném souboji těsně 4:3 a Děčín tak přišel o vůbec první tři body v sezóně. Na svém kontě má osmnáct bodů a stále je na první pozici. V roli lídra tak pojede i na pražskou Kobru.

Ta poslední sezóny patří mezi špičku ve skupině Západ, úvod do letošní sezóny ji zatím ale nevyšel podle představ. Ze šesti utkání vyhrála Kobra pouze dvakrát, třikrát prohrála v základní hrací době a jednou v nastavení a je na šesté příčce. A právě proto dnes prahne po bodech, aby si vylepšila bodový zisk a také skóre, které má pasivní. Duely s Kobrou většinou nabízejí dramatické zápasy se spoustou branek. Dočkáme se i dnes?

Co se týče vzájemných utkání, v loňské sezóně má navrch jednoznačně Kobra, která zvítězila ve všech čtyřech duelech a Děčín s ní tak nezískal ani bod. Má tedy svému dnešnímu soupeři rozhodně co vracet.

Zápas na zimním stadionu v Braníku začíná v sobotu 7. 10. 2017 v 18. hodin. Držte Medvědům na dálku palce.

Vendula Zdražilová, HC Děčín