Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republik

Zmizela kabelka
DĚČÍN – Odlehlá místa a věci volně odložené v autech přitahují pozornost lapků. Podmokelští policisté vyjížděli v úterý osmého srpna letošního roku k odstavenému automobilu nedaleko Sněžníku. Dvojice výletníků zanechala vůz i s věcmi na parkovací ploše u křižovatky před obcí Sněžník a když se k němu po hodině vrátila, vůz měl rozbité okno a z interiéru zmizela dámská kabelka. Společně s ní chybí i platební karta, doklady a další osobní věci v hodnotě 3.400,- Kč. Po ohledání napadeného auta policisté začali oznámenou nepříjemnost šetřit s ohledem na přečiny krádeže a neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku.

Přišli o vystavené zboží
DĚČÍN – Z prodejny elektroniky zmizel v průběhu včerejšího dne, tj. 8. srpna letošního roku, vystavený reproduktor zn. JBL Xtreme. Zástupci obchodu ohlásili ztrátu zboží děčínským policistům, kteří ji prověřují s ohledem na přečin krádeže. Ztracené zboží ocenili částkou bez koruny na sedm tisíc českých korun.

Našel válečnou munici
BENEŠOV NAD PLOUČNICÍ – Benešovští policisté oproti tomu v úterý osmého srpna krátce po deváté hodině ráno vyjížděli do Heřmanova, odkud je přivolal nálezce podezřelé věci. Nedaleko odbočky na obec Mlatce v blízkosti heřmanovského potoka byl nalezen dělostřelecký granát 3,7 cm.. Na místo dorazili policejní pyrotechnici, kteří si válečnou munici odvezli s sebou k dalšímu opatření.

Děčín 9.srpna 2017
nprap. Petra Trypesová
Oddělení tisku a prevence Děčín