Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 4.7.2016 v 00:25 hod. oznámil občan, že v ul. Stavební v DC1 se v kontejneru přehrabují dvě osoby a dělají kolem sebe značný nepořádek. Hlídka MP na místě kontaktovala dvojici mužů ve věku dvacet šest a třicet sedm let. Oba pod dohledem hlídky nepořádek uklidili. Přestupky strážníci vyřešili uložením blokových pokut.

Dne 3.7.2016 v 16:45 hod. oznámil občan, že na parkovišti před prodejnou v DC3 řidič vozidla Škoda Fabia přejel jeho manželce nohu a z místa dopravní nehody ujíždí směrem na Nový most. Dále oznamovatel uvedl, že zmiňované vozidlo pronásleduje. Na místo byla okamžitě vyslána hlídka MP, která podezřelé vozidlo zastavila v ul. Teplická. Hlídka zjistila totožnost řidiče. Jednalo se o osmačtyřicetiletého muže z Děčína. Muž se hlídce k nehodě přiznal. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení záležitosti převzala.

Dne 3.7.2016 v 12:27 hod. oznámil terénní pracovník MP, že na Mariánské louce v DC1 spí na lavičce nějaký bezdomovec. Hlídka MP zjistila totožnost dotyčného. Jednalo se o devětatřicetiletého muže z Děčína. Strážníci jej po ověření totožnosti z místa vykázali.

Dne 2.7.2016 v 9:50 hod. oznámila obsluha prodejny v DC4, že v provozovně obtěžuje nějaký mladík. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že dvaadvacetiletý mladík obtěžoval zákazníky i obsluhu a žebral od všech peníze. Hlídka ověřila jeho totožnost a z provozovny jej na žádost obsluhy vykázala.

Zdroj: MP Děčín