Rubriky
Sport Zprávy

6. ročník turnaje základních škol

6-rocnik-turnaje-zakladnich-skolV úterý 9. června 2015 se v ČEZ Sportcentru odehrál již šestý ročník turnaje základních škol z Děčína a okolí.

Své síly poměřili v basketbalových bitvách žáci ze třetích až pátých tříd. Družstva byla namixovaná z dívek i chlapců, což dodávalo turnaji zajímavý náboj. BK Děčín organizuje tuto akci pro školy v rámci dalších doprovodných akcí.

Halu opět v průběhu turnaje navštívili spolužáci a spolužačky holek a kluků, kteří právě sváděli líté boje na basketbalovém kurtu děčínské Maroldovky. Svým povzbuzováním přispěli k výborné kulise a pozitivní atmosféře v průběhu celého turnaje.

Na trénování jednotlivých týmů se znovu podíleli kromě vyučujících také hráči A-týmu Válečníků, kteří byli ke školám rozdělení a absolvovali v rámci přípravy na turnaj se svými svěřenci i tréninkovou jednotku.

Úterní dopoledne v ČEZ Sportcentru bylo nabité emocemi, energií, zápalem, touhou a vervou zvítězit – to všem v rámci fair play – což byla ta nejlepší odměna pro všechny organizátory turnaje. SrDCem Válečník!

Konečné pořadí turnaje:
1. místo: ZŠ Komenského náměstí (Luboš Stria)
2. místo: ZŠ Máchova (Tomáš Vyoral, Jakub Kaša)
3. místo: ZŠ Dr. M. Tyrše (Jiří Jelínek, Dan Hendrych)
4. místo: ZŠ Želenice (Lukáš Bažant)
5. místo: ZŠ Na Stráni (Jakub Houška)

Zdroj: www.bkdecin.cz