Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mpdecin_alesoDne 5.2.2014 v 01:27 hod. oznámil občan, že nějaký muž v DC1 u tamního baru stříká sprejem na zeď grafitti. Hlídka MP na místě zadržela jednadvacetiletého muže z Děčína. Muž sprejem stříkal na zeď baru grafitti o rozměrech 2x2m. Když spatřil hlídku, začal před ní okamžitě utíkat. Strážníci jej po krátkém pronásledování zadrželi a předali přivolané hlídce Policie ČR.

Dne 4.2.2014 v 18.06 hod. oznámil občan, že na chodbě budovy interního oddělení v areálu nemocnice v DC2 se nachází bezdomovec, který se ukládá ke spánku. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o jí dobře známého třiatřicetiletého bezdomovce. Hlídka dotyčného z objektu vykázala.

Dne 4.2.2014 v 17.41 hod. oznámil personál prodejny v DC2 zadržení muže přistiženého při krádeži zboží. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila totožnost zadrženého. Jednalo se o pětatřicetiletého muže z Děčína. Dle záznamů PČR nebyl muž v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán pro majetkový trestný čin. Z tohoto důvodu řešila hlídka přestupek na místě uložením blokové pokuty.

Dne 3.2.2014 v 16:10 hodin spatřila hlídka MP v DC32 u tamního baru strkanici několika lidí. Strážníci na místě zjistili, že došlo k fyzickému konfliktu mezi čtrnáctiletým chlapcem a obsluhou baru. Podle zjištění strážníků mladík obsluze odcizil peníze v hotovosti ve chvíli, kdy je odnášela na poštu. Strážníci situaci zklidnili a na místo přivolali hlídku Policie ČR, která si událost převzala k dořešení.

Dne 4.2.2014 v 03:40 hod. spatřila hlídka MP na Novém mostě v DC1 podezřelého muže, který se před strážníky snažil schovat. Jednalo se o čtyřiadvacetiletého muže z Děčína. Lustrací na PČR bylo zjištěno, že se jednalo o osobu, po které je vyhlášeno pátrání. Hlídka MP muže převezla na PČR, která si jej převzala k dalším úkonům.

Zdroj: MP Děčín