Rubriky
Zprávy

Zloděj se marně snažil před strážníky ukrýt

Zlodej_DC2_mp decinMuže podezřelého z vykrádání sklepů v Děčíně se podařilo zadržet děčínským strážníkům. Pětadvacetiletý muž skončil s pouty na rukou, případ nyní řeší Policie ČR.

Na podezřelého upozornila žena z lokality Děčín 2. Uvedla, že viděla u sousedů nějakou osobu, která si svítila baterkou a pak přeskočila plot. Dále uvedla, že před pár dny v domě někdo vykradl sklepy a má teď obavy o další majetek. Na místo byla okamžitě vyslána hlídka MP, která prohledala zahrady přiléhající k domu. „V altánu jedné ze zahrad si strážníci všimli muže, který se před nimi snažil ukrýt. I přes opakovanou výzvu strážníků altán odmítal opustit, hlídka proti němu musela použít donucovací prostředky a muži nasadila pouta,“ uvedl ředitel děčínské městské policie Marcel Horák. Dodal, že při kontrole, zda zadržený u sebe nemá zbraň, u něj hlídka objevila zavírací a dlouhý kuchyňský nůž.

Pětadvacetiletý zadržený se následně přiznal, že má na svědomí krádeže ve sklepech obytných domů. Zadrženého si převzala hlídka Policie ČR, která řešení případu převzala.

Zdroj: MP Děčín