Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 12.11.2013 v 11:07 hodin oznámil občan, že v DC9 v ulici Teplická se pohybuje nějaký bezdomovec, který s sebou veze popelnici. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o známého šestadvacetiletého bezdomovce, který ukradl popelnici kdesi v sídlišti a vozil si v ní věci. Strážníci s asistenty prevence kriminality popelnici dotlačili zpět. Hlídka vyřešila přestupek uložením blokové pokuty.

Dne 12.11.2013 v 09:32 hod. oznámila žena, že šla ulicí Prokopa Holého v DC4, za ní šel nějaký muž v modré bundě s nápisem Puma, tahal jí za kabelku a byl drzý i k ostatním občanům. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jednalo o strážníkům známého jednapadesátiletého bezdomovce, se kterým už mnohokrát řešila jeho prohřešky. Hlídka MP ho z místa po důrazné domluvě vykázala.

Dne 12.11.2013 v 09:14 hod. oznámil občan, že v ul. Křížová v DC1 pod obloukem dlouhé jízdy spí nějaký bezdomovec. Hlídka MP na místě kontaktovala třiadvacetiletého muže z Benešova nad Ploučnicí. Muž po sobě uklidil nepořádek, který způsobil a byl z tohoto místa vykázán.

Dne 12.11.2013 v 08:30 hod. oznámil občan, že na konci DC9 běhá po silnici bílé prase a ohrožuje dopravu. Hlídka MP na místě spolu s hlídkou PČR prase odchytla a předala dopravci, kterému prase uteklo z vozidla. Záležitost dále řešila hlídka PČR.

Dne 11.11.2013 ve 21.35 hod. oznámil občan, že z přízemního bytu v DC4 je slyšet velmi hlasitá reprodukovaná hudba. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala nájemníka inkriminovaného bytu. Jednalo se o osmadvacetiletého muže z Děčína. Dotyčný po výzvě hlídky hudbu vypnul. Přestupek řešila hlídka domluvou.

Dne 11.11.2013 v 17:45 hodin oznámila ochranka obchodního domu v DC5, že u pokladen leží opilý zákazník. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o totálně opilého jednapadesátiletého muže z Děčína. Dotyčný je strážníkům znám tím, že pouze menší číst svého dosavadního života strávil ve střízlivém stavu. Současně s hlídkou dorazila i sanita, která muže za asistence MP odvezla do nemocnice na ošetření.

Dne 11.11.2013 v 10:25 hodin oznámil občan, že u obchodního domu v DC4 obtěžuje zákazníky nějaká žena žebráním. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o třiadvacetiletou ženu ze Slovenska. Strážníci záležitost vyřešili uložením blokové pokuty a ženu z místa vykázali.

Zdroj: MP Děčín