Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 3.11.2013 ve 14.10 hod. oznámil muž z DC4, že se nějaká osoba snaží dostat do kontejneru na elektrický odpad. Hlídkou MP byl na místě zjištěn hlídce dobře známý osmatřicetiletý bezdomovec. Hlídka jej nechala vše řádně uklidit a přestupek vyřešila na místě uložením blokové pokuty.

Dne 3.11.2013 ve 4.10 hod. oznámil občan z DC27 rušení nočního klidu hlasitou hudbou z bytu ve 4. patře. Na místo byla vyslána hlídka MP, která kontaktovala nájemníka bytu. Jednalo se o devatenáctiletého mladíka z Děčína. Přestupek proti veřejnému pořádku řešila hlídka na místě uložením blokové pokuty.

Dne 2.11.2013 ve 22.10 hod. oznámil občan z DC32 rušení nočního klidu hlasitou hudbou z areálu soukromé firmy v ulici Kamenná. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že v objektu probíhá oslava narozenin a hudba byla slyšet z otevřeného okna. Hlídka kontaktovala pracovnici firmy, která okna ihned uzavřela. Záležitost hlídka řešila uložením blokové pokuty.

Dne 1.11.2013 ve 21.45 hod. oznámil občan, že někdo chytá ryby v zimním přístavu v Rozbělesích. Na místo byla vyslána hlídka MP, která na místě přistihla při chytání ryb třicetiletého muže. Přivolaná hlídka PČR záležitost kvalifikovala jako přestupek, který bude následně řešit příslušný orgán Magistrátu města Děčín.

Dne 1.11.2013 v 19.30 hod. oznámil občan z DC1 dvě osoby, které se snaží dostat do kontejneru na elektrický odpad v DC1 vedle lékárny. Hlídkou MP byly na místě zjištěni dva muži ve věku osmatřicet let. Jeden z nich hlídce sdělil, že chtěl z kontejneru získat nabíječku na mobilní telefon. Hlídka oba z místa vykázala a záležitost vyřešila domluvou.

Dne 1.11.2013 v 10.20 hod. zaznamenala obsluha kamerového systému MP v DC32 v ulici Přímá zaparkované vozidlo na travnaté ploše a zároveň v zákazu vjezdu všech vozidel. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že se jedná o vozidlo značky VW Golf. Hlídka kontaktovala řidiče, devatenáctiletého muže z Děčínska. Řidič vozidlo ihned přeparkoval. Přestupek řešila hlídka na místě uložením blokové pokuty.

Zdroj: MP Děčín