Rubriky
Sport Zprávy

Děčín po dvoutýdenní pauze přivítá Tábor

taborHokejisté Děčína vyjedou na led v sobotu 2. 11. 2013 po dvou týdnech pauzy. Nejprve měli volný los ve středu 23. 10. 2013 a poté hned v sobotu měli zajíždět na led Klatov. Utkání se ale muselo odložit, neboť Medvědy trápila velká marodka. Po této pauze se už hokejisté těší na další domácí utkání, ve kterém přivítají silný celek, a to HC Tábor.

Děčínští v posledním odehraném utkání nestačili doma na Kolín, který na ledě Děčína ukázal své kvality a zvítězil v poměru 5:1. Předtím prohráli ve Vrchlabí 2:4, a tak by potřebovali právě v sobotním utkání zlomit nepříznivou sérii dvou proher v řadě. S Táborem to ale bude velmi těžké, nicméně se Medvědi pokusí zúročit dlouhou pauzu a budou se snažit získat nějaké body. V současné době se Děčín nachází na jedenáctém místě druholigové tabulky.
Naproti tomu Tábor se veze na skvělé vlně, nyní se nachází v nejvyšším patře tabulky, tedy na prvním místě. Poslední dvě utkání zvládl skvěle. Nejprve zvítězil doma 5:2 nad Pelhřimovem a poté vysoko 8:1 v Milevsku. Tuto sérii bude chtít potvrdit i na ledě Děčína, aby si první příčku udržel. Špička tabulky je totiž nesmírně vyrovnaná.
Utkání na děčínském zimním stadionu začíná v sobotu 2.11.2013 v 18. hodin a všichni jste do hlediště srdečně vítáni. Přijďte povzbudit děčínské hráče k zisku dalších důležitých bodů a buďte jejich šestým hráčem.
Online přenos: HC Děčín – HC Tábor
Vendula Zdražilová, HC Děčín