Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 21.7.2013 v 00.50 hodin oznámila ostraha objektu v DC1, že na parkovišti obcházejí auta dva mladíci s drátem v ruce, se kterým škrábou po zaparkovaných vozidlech. Na místo byla vyslána hlídka MP, které se mladíky podařilo zadržet. Jednalo se o šestnáctiletého a sedmnáctiletého mladíka z České Kamenice. Hlídka zjistila, že mladíci poškodili jedno zaparkované vozidlo. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která si událost převzala k dořešení.

Dne 20.7.2013 v 00:25 hod. si hlídka MP všimla na Labském nábřeží v DC4 muže a ženy, kteří se vzájemně napadali. Hlídka MP jim v dalším útokům zabránila a na místo přivolala zdravotnickou záchrannou službu, která zraněnou ženu odvezla do nemocnice na ošetření. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která si záležitost převzala k dořešení.

Dne 20.7.2013 v 00:30 hod. požádala PČR o prověření oznámení, že v ul. Podmokelská v DC4 došlo k dopravní nehodě. Hlídka MP na místě zjistila, že je nabouraný sloup veřejného osvětlení a nehodu údajně způsobilo vozidlo tmavé barvy zn. VW Golf. Hlídka MP pátrala po okolí a podezřelé vozidlo spatřila u kruhového objezdu v ul. Dělnická. Na výstražné světelné a zvukové znamení řidič nereagoval a snažil se ujet. Po krátkém pronásledování se jej strážníkům podařilo zastavit. Jako řidič byl zjištěn dvaadvacetiletý muž z Děčína. Orientační dechová zkouška u něj ukázala 1,19 promile alkoholu. Na místo byla přivolána PČR, která si věc převzala.

Dne 19.7.2013 v 7:32 hodin oznámila ochranka obchodního domu v DC3, že zadržela při krádeži dvaatřicetiletého muže, který ukradl několik kusů pečiva. Hlídka MP záležitost vyřešila uložením blokové pokuty a muže z obchodu vykázala.

Zdroj: MP Děčín