Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 7.7.2013 v 01.40 hod. oznámil občan dopravní nehodu v DC6 v ulici J. z Poděbrad. Vozidlo Renault Laguna nabouralo do zaparkovaného vozidla Škoda Octavia. Na místo byla vyslána hlídka MP. Před jejím příjezdem posádka vozidla z místa utekla. O dopravní nehodě byla vyrozuměna PČR, která na místo také vyslala hlídku. Hlídka MP prohledala okolí a kousek od místa nehody zadržela muže, který se před strážníky schovával. Muž uvedl, že on byl členem posádky a ví, kdo vozidlo řídil. Jelikož muž odmítl hlídce prokázat svoji totožnost, chtěla jej hlídka převést na PČR. Muž ale začal klást aktivní odpor, proto mu hlídka přiložila pouta a předala muže k dalším úkonům Policii ČR. Podle jejího zjištění se jednalo o sedmnáctiletého mladíka z Ústí nad Labem. Řešení dopravní nehody převzala PČR.

Dne 6.7.2013 ve 12.50 hod. oznámil občan z DC3, že je před domem na invalidním vozíku, který se mu porouchal a on se nemůže hnout z místa. Na místo byla vyslána hlídka MP, která zjistila, že na vozíku praskla pneumatika a nedá se s ním pohybovat. Hlídce se podařilo poškozené kolo z vozíku sundat a odvézt do opravny kol v DC6. Tam bylo kolo přednostně opraveno, strážníci jej odvezli zpět a namontovali na vozík.

Dne 4.7.2013 ve 14.44 hod. oznámil občan, že v DC3 v ulici Žerotínova leží na silnici muž. Na místo byla ihned vyslána hlídka MP. Mezitím muž vstal a odcházel směrem k objektu Chlum, kde jej hlídka kontaktovala. Jednalo se o známého třiapadesátiletého bezdomovce a opilce. Dotyčný neměl viditelné zranění a lékařské ošetření či jinou pomoc od hlídky MP odmítl. Hlídka záležitost vyřešila důraznou domluvou a muže z místa vykázala.

Dne 4.7.2013 ve 12.40 hod. v DC5 v ulici Předmostí zadržela hlídka MP dva muže, kteří na kárce vezli rozlámaná víka litinových kanálů. Jednalo se o devětadvacetiletého a šestadvacetiletého muže z Děčína. Na místo byla přivolána hlídka PČR, která řešení události převzala.

Zdroj: MP Děčín