Rubriky
Dětem Zprávy

Zoo oslaví s dětmi jejich svátek již tuto sobotu!

zoo dětemI děti mají své dny… :o) …a jeden takový nenechá bez povšimnutí tradičně ani děčínská zoologická zahrada! Ačkoli dle kalendáře připadá Mezinárodní den dětí až na první červnový den, děčínská zoo se rozhodla jej oslavit s maličkým předstihem již tuto sobotu 18. května! A bude se na co těšit!

Návštěvníky čeká báječné sobotní odpoledne, které připravila zoo společně se Ski Bartoň Sports. „Příchozí se mohou těšit na zábavné odpoledne se spoustou her a soutěží, při kterých bude možné získat hodnotné ceny, ale také znalosti a dovednosti. Na programu budou různé soutěže, jako např. lezení na umělé stěně a slaňování, střelba na hokejovou branku, chůze po slackline, a další,“ prozradila mluvčí zoo Alena Houšková. Ski Bartoň Sports slíbil, že žádný ze soutěžících neodejde s prázdnou! Soutěže budou bodovány, a kdo nasbírá nejvíce bodů, vyhraje nové lyže! Proto určitě neváhejte a zarezervujte si ve svém kalendáři sobotu 18. května jako den, který strávíte právě v děčínské zoo. Slavit se v tento den bude v zoo opravdu ve velkém! Kromě svátku dětí totiž návštěvníci oslaví taktéž i jedny významné narozeniny. Přesně 20 let jsou totiž na světě oblíbené noviny, které pro vás denně připravují zpravodajství z celého okresu. „Kulatiny s námi v sobotu oslaví Děčínský deník. Jeho tým pro děti připravil nejen velkou soutěž o ceny, ale také dá dětem k jejich svátku společně se zoo dárek v podobě volného vstupu na tuto akci. Jedinou podmínkou k jeho získání bude nutnost koupit si v pátek 17. května Děčínský deník se slevovým kuponem, ten vystřihnout a pak ho v sobotu 18. května předložit na pokladně zoo. Volná vstupenka bude platná pro jedno dítě v doprovodu jednoho platícího dospělého,“ doplnila mluvčí zoo.

Z dalšího programu se mohou příchozí těšit na prezentaci Červeného kříže, malování na obličej, jízdu na koních, kapelu U-Style. Akce s názvem „Zoo Děčín a Ski Bartoň Sports dětem“ začíná v sobotu 18. května ve 14 hodin.

 Alena Houšková
Zoo Děčín – Pastýřská stěna, p. o.