Rubriky
Dětem Turisti Zprávy

Turistickým vlakem do Českého Švýcarska nová výtvarná soutěž!

výtvarná soutěžPrávě v těchto dnech České Švýcarsko o.p.s. společně se Správou Národního parku České Švýcarsko vyhlásila výtvarnou soutěž na podporu ohrožené železniční trati Rumburk/Krásná Lípa – Panský – Mikulášovice. Soutěž je součástí projektu: „Poznej a chraň České Švýcarsko“, který finančně podpořila Nadace ČEZ.

Každý kdo rád cestuje vlakem do Českého Švýcarska a chce podpořit k přírodě šetrnou dopravu, může svůj výlet zpracovat libovolnou výtvarnou technikou. Soutěžit se bude ve čtyřech věkových kategoriích (MŠ, 1. stupeň ZŠ, 2. stupeň ZŠ a střední školy). Do soutěže se mohou hlásit i kolektivní díla. Protože bude z vítězných obrázků sestavena výstava, nemohou být do soutěže přijímány prostorová dílka. Na vítěze čeká volný vstup do expozice v Domě Českého Švýcarska v Krásné Lípě, sada výtvarných pomůcek a materiály o Národním parku České Švýcarsko. Vítězné obrázky budou umístěny na výstavě během akcí pro veřejnost!

Do 23. května 2013 mohou zájemci zasílat svá díla na téma: „Turistickým vlakem do Českého Švýcarska“ na adresu obecně prospěšné společnosti České Švýcarsko, Křinické náměstí 1061/10, Krásná Lípa 407 46, kontaktní osoba: Jarmila Judová, tel. č.: 412 383 467. Každé dílo musí být označeno jménem, věkem a adresou, na kterou můžeme zaslat případnou výhru!

Blíže na www.ceskesvycarsko.cz

České Švýcarsko o.p.s.
Křinické nám. 1161/10
Krásná Lípa 407 46
Tel: +420 412 383 000
www.ceskesvycarsko.cz