Rubriky
Zprávy

Dotazník pro podnikatele pomůže při tvorbě Strategie města

Rozvojová strategie statutárního města Děčína v období 2014-2020

Pracovní skupina pro rozvoj podnikání
Vážení podnikatelé,

podpora podnikatelského prostředí je nedílnou součástí připravované Strategie statutárního města Děčína pro období 2014-2020. V rámci nastavené organizační struktury pro přípravu Strategie byla ustanovena i pracovní skupina pro rozvoj podnikání.

Obracím se tedy na Vás s žádostí o spolupráci v rámci připravovaného průzkumu podnikatelského prostředí.

Konkrétní připravovaná aktivita má podobu strukturovaného dotazníku ve dvou variantách. První je pro živnostníky; malé a střední podnikatelské subjekty a druhý dotazník je pro firmy s 20 a více zaměstnanci.

Chápu, že v oblasti podnikání je čas velmi cenným a nedostatkovým zdrojem. Nicméně věřím, že čas, který věnujete výše uvedeným aktivitám, se následně zhodnotí ve formě cenných informací a navržených opatření v rámci připravované Strategie tak, aby odrážely také Vaše reálné potřeby.
Prosím Vás tedy o vyplnění dotazníku a jeho odevzdání na podatelnu Magistrátu města Děčín (Mírové náměstí 1175/5, Děčín IV nebo 28. října 1155/2, Děčín I) v termínu do 31. 3. 2013. Případně můžete vyplněný dotazník zaslat na adresu strategie@mmdecin.cz nebo zanechat na Odboru správních činností a obecní živnostenský úřad na úseku registrace v bodově B2 Magistrátu města Děčín.

Ing. Jana Šubrtová
vedoucí pracovní skupiny pro rozvoj podnikání

Dotazník pro živnostníky, malé a střední podnikatelské subjekty
Dotazník pro firmy s 20 a více zaměstnanci 

 

Zdroj: Magistrát města Děčín