Rubriky
Zprávy

Lze jen získat

Děčín, Ústí n/L, 30.11.2011 – Říkáte svým zaměstnancům často „ .. ale někdo to stejně udělat musí!“? Mají vaši zaměstnanci ve svých pracovních povinnostech i činnosti rutinní a neodborné? Třeba je možné jejich čas využít lépe, a pro méně kvalifikované práce zaměstnat člověka s postižením.

Agentura Osmý den nabízí firmám tzv. Audit pracovních příležitostí. Konzultanti Agentury projdou firmu, poznají provoz a vytipují vhodné činnosti. Zaměstnavatel zdarma získá souhrnnou zprávu o pracovních příležitostech pro člověka s postižením. Je pak pouze na něm, zda doporučené závěry přijme.

Má to své výhody! Získáte loajálního zaměstnance, který si práce opravdu váží, vyřešíte povinné plnění, ušetříte na dani z příjmu a navíc se zařadíte mezi moderní, společensky odpovědné firmy.

Alena Maternová, pracovní konzultantka Agentury dodává: „Často se setkávám s nedůvěrou ve schopnosti člověka s postižením vykonávat svěřenou práci. Proto zaměstnavatelům nabízíme bezplatnou praxi, zpravidla týdenní. Pomáháme se zapracováním našich klientů a zůstáváme stále připraveni řešit potřebné poradenství či asistence“.

„Spolupráce s Agenturou Osmý den pokračuje již více než rok k naprosté spokojenosti, jak vedení firmy, tak samotných občanů se zdravotním postižením. Firma zaměstnává šest občanů s postižením a je výhled na obsazení dalších pozic.“ potvrzuje Ing. Vlastimil Ratislav z firmy INO skutečnost, že spolupráce s Agenturou je zpravidla dlouhodobé a výhodné partnerství. Zpracováním auditu nemůže zaměstnavatel ztratit vůbec nic – může jen hodně získat.

www.osmyden.cz

Jitka Kurusová,
propagace a PR, Agentura osmý den,
e: jitka.kurusova@osmyden.cz 
t: 774 775 008