Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

mp decin_alesoDne 6.4.2015 v 04:10 hod. oznámila obsluha baru v DC1, že mají v provozovně dva muže, kteří nechtějí odejít, i když je několikrát upozornila, že mají již zavřeno. Hlídka MP po příjezdu zjistila, že se jedná o osmatřicetiletého a jednadvacetiletého muže z Děčína. Hlídka oba muže, kteří byli pod vlivem alkoholu, z provozovny vykázala.

Dne 6.4.2015 v 11:50 hod. oznámila žena, že v ul. Želenická v DC6 sebrali dva mládenci dopravní kužel, který označuje propadlý kanál. Hlídka MP na místě podezřelé zadržela a zjistila jejich totožnost. Jednalo se o mladíky ve věku devatenáct a dvacet let. Oba se ke svému jednání doznali, nicméně po celou dobu s hlídkou MP nespolupracovali a chovali se velmi hrubě. Jeden z mladíků na opětovné výzvy strážníků ke zklidnění nereagoval, proto jej hlídka MP předvedla na PČR. Chování obou mladíků bude následně řešit příslušný správní orgán magistrátu města Děčín.

Dne 4.4.2015 v 14:31 hod. oznámila žena, že ve vestibulu vlakového nádraží v DC4 leží na zemi bezdomovec. Hlídka MP na místě zjistila, že se jedná o strážníkům dobře známého osmašedesátiletého bezdomovce. Hlídka záležitost vyřešila domluvou a dotyčného z prostor nádraží vykázala.

Dne 4.4.2015 v 15:35 oznámila servírka baru v DC4, že k nim přišel muž, který upadl na zem. Dále oznamovatelka sdělila, že vyrozumí i ZZS. Hlídka po příjezdu na místo zjistila, že se jedná o jednatřicetiletého muže z Tachova, Muž byl pod tak silným vlivem alkoholu, že se nemohl ani postavit na vlastní nohy. Lékař ZZS následně muže odvezl do nemocnice na ošetření.

Dne 2.4.2015 v 16:19 hod. oznámil občan, že má v ubytovně v DC8 nějaký problém s jedním hostem. Hlídka na místě zjistila, že se jedná o jednatřicetiletého muže z Teplicka, který byl v podnapilém stavu. Když ho oznamovatel vzhledem k jeho stavu odmítl ubytovat, začal ho muž slovně urážet a domáhat se ubytování. Hlídka dotyčného z ubytovny vykázán.

Zdroj: MP Děčín