Rubriky
Zprávy

Mimořádné spoje do Želenic od 10. 7. 2023

Od pondělí 10. 7. 2023 začnou do Želenic jezdit mimořádné spoje z důvodu uzavírky ulice Krásnostudenecké, kde probíhá rekonstrukce vodovodu a kanalizace. V pracovní den bude provozován minibus v úseku zastávek Hlavní nádraží – Kozinova. Provoz bude zajištěn vždy v pracovní den od 6 do 15 hodin v půlhodinovém intervalu, a to minibusem s kapacitou 15 sedících a 23 stojících.

Obsluhované zastávky jsou Hlavní nádraží – Výtopny – Husitská – Bažantnice – Želenice – Kozinova, v opačném směru i zastávka Autobusové nádraží. Mimořádné spoje budou provozovány pod linkou č. 201.

Jízdní řády jsou také k dispozici na webových na stránkách DPMD, a.s. ve vyhledávači linek a spojů. Je nutné nastavit platnost jízdního řádu k 10. 7. 2023. Více informací najdete ZDE

Rekonstrukce vodovodu a kanalizace v ulici Krásnostudenecká 12. 6.-30. 11. 2023

V termínu od 12. června do 30. listopadu probíhá rekonstrukce vodovodu a kanalizace v ulici Krásnostudenecká. Omezení z důvodu prací se bude týkat ulic Krásnostudenecká, Bílinská a Želenická. Práce probíhají po etapách za úplné uzavírky s pohyblivým pracovním místem. Objízdná trasa je vedena následovně: ul. Želenická – U Tvrze – Za bažantnicí … v obou směrech. Dojde také k dočasnému zrušení zastávek některých zastávek městské autobusové dopravy. Práce provádí firma REKULTIVACE Ústí nad Labem, s.r.o., investorem je Severočeská vodárenská společnost.

Zdroj: Magistrát města Děčín