Rubriky
Sport Zprávy

Aquapark čeká v září pravidelná odstávka

Děčínský aquapark i v letošním kalendářním roce čeká pravidelná odstávka, která je letos naplánována od pondělí 5. září do neděle 11. září. Brány kryté plavecké haly pro návštěvníky se tak znovu otevřou v pondělí 12. září ve 13 hodin, ovšem kromě wellness zóny, která bude uzavřena až do neděle 18. září.

Důvodem delší uzávěry této části plaveckého areálu je přestavba pánských šaten. Právě zmíněná přestavba šaten bude asi největší inovací a renovací, která nás v rámci odstávky čeká. Kromě toho jsou na programu tradiční věci – vypuštění a čištění bazénů, opravy podvodních světel v bazénu atrakcí, nezbytné opravy na technologiích ve strojovně, výmalba některých místností, mytí a čistění všeho možného plus další úkony, které nejsou realizovatelné za běžného každodenního provozu, jelikož aquapark je kromě pěti dnů otevřen po celý rok.

Plavání pro veřejnost během týdne od 5. do 11. září bude probíhat ve venkovních bazénech, ale již podle otevírací doby vedlejší sezony. A ve venkovním areálu bude probíhat také ranní (od 6:30 do 8:00) a večerní (od 18:45 do 19:45) plavání. S uzávěrou wellness zóny také souvisí změna u saunových ceremoniálů, první „poodstávkové“ jsou naplánované na úterý 20. září. Od tohoto data se také vrací původní termíny rituálů, které tak budou probíhat v úterý a pátek, a to vždy od 17:30, 18:30 a 19:30. Rezervovat svoje místo na ceremoniály si můžete na čísle 412 704 218.

Zdroj: Magistrát města Děčín