Rubriky
Dětem Sport Zprávy

Slavata triatlon tour 2022 – duatlon pro děti v Děčíně

V úterý 17. května se konal, v Děčíně na Mariánské louce, závod v duatlonu pro děti Slavata Triatlon Tour, který uspořádal Nadační fond Tomáše Slavaty a triatlonový oddíl Triáde Děčín.

Do závodu odstartovalo více jak 150 dětí ve věku od 2 do 15 let. Rozděleny byly do 7 kategorií. Díky Tomáši Slavatovi jsme mohli dětem, které nemají vlastní kolo, ho zdarma zapůjčit .

Závod měl příjemnou atmosféru a děti závodily ze všech svých sil. Po té co absolvovaly svou trať v rozložení běh – cyklistika – běh,. Pro ty nejlepší byly připraveny ceny, diplomy a medaile s vyhlášením na stupních vítězů.

Vítězové byli nakonec všichni, kdo se aktivně zúčastnili a užili si krásné odpoledne v příjemné atmosféře a mezi podobně naladěnými lidmi.

Děkujeme rodičům za podporu při zaplacení dobrovolného startovného.

PARTNEREM JE STATUTÁRNÍ MĚSTO DĚČÍN

Děkujeme partnerům Triade Děčín, společnosti ČEZ a dalším za podporu.

Poděkování patří všem, kteří tento závod pomáhali organizovat a to především Tomáši Slavatovi zakladateli celého seriálu, Davidovi Cihlářovi jednomu z nejlepších sportovních moderátorů a členům oddílu Triade  za velkou sportovní tak organizační úroveň a také rodičům, kteří přivedli své děti na sportovní akci.

Triade Děčín