Rubriky
Zprávy

Teplická ulice bude průjezdná o dva týdny dříve

Práce na Teplické ulici v úseku mezi ulicí Prokopa Holého a Pivovarskou, kde od dubna probíhá po etapách rekonstrukce plynovodu, skončí dříve. Ulice by tak měla být od 19. srpna průjezdná pro veškerou dopravu.

„Jsem rád, že se díky dobré komunikaci se zhotovitelem podařilo nejen dodržet termín dokončení stavby, ale dokonce zde práce skončí skoro o 14 dní dříve, než byla povolena uzavírka. Občanům a podnikatelům z této části města děkuji za trpělivost,“ řekl náměstek primátora Tomáš Brčák s tím, že dokončení jakékoli stavby na území města včas – či dokonce před termínem – je pro vedení města prioritou. „Rád bych proto za rychle odvedenou práci poděkoval i zhotoviteli,“ dodává Tomáš Brčák.

Práce na Teplické ulici probíhaly za úplné uzavírky, nemohly sem zajíždět ani autobusy. V současné době probíhá výkop v křižovatce ul. Teplická a Pivovarská, kvůli bezpečnosti tu provoz týden řídily semafory. Ve dnech 11. a 12. 8. dojde v křižovatce k pokládce povrchu, na den či dva se sem proto semafory vrátí.

Pokládka povrchu od Pivovarské ulice po ulici Prokopa Holého pak proběhne podle informací zhotovitele 18. srpna. Od 19. srpna pak budou moci řidiči projíždět Teplickou ulicí bez omezení.

Investorem prací, které provádí firma DC AVEX, s.r.o., je GasNet, s.r.o.

Zdroj: Magistrát města Děčín