Rubriky
Sport Zprávy

Permanentky na sezonu 2021/2022 včetně možnosti vypořádání za sezonu 2020/2021

Společenský život napříč celým světem obdržel díky pandemii velkou ránu. Nejen sportovní akce dostaly na dlouhou dobu stopku a ve chvíli, kdy byl profesionální sport povolen, přišel o to nejcennější, o fanoušky. Všichni sportovci tím přišli o ten největší hnací motor. Najednou nemohli sdílet radost a potěšení z výhry, smutek a naštvání z prohry. A pokud jste zvyklí mít ve svých zádech takové publikum, jaké máme my u nás v Děčíně, pocítíte to ticho a prázdnotu dvojnásob. Víme, jak moc skvělí naši diváci jsou a jak je pro nás jejich podpora nepostradatelná. Vztah mezi Válečníky a jejich fanoušky se nedá vyčíslit.

Jsme si vědomi tíhy, která poznamenala za poslední rok celý svět. Vždyť i děčínský basketbal bojoval a stále bojuje s finančními ztrátami. Ať už se to týká partnerů klubu, neprodaných vstupenek a permanentek či nižší podpory od města Děčín. I přesto všechno, anebo právě proto, musíme ale naše fanoušky požádat, aby finanční obnos, za který zakoupili permanentní vstupenku na sezonu 2020/2021 ponechali v našem klubu a tím nám pomohli toto složité období překonat. ARMEX Sportcentrum je z celé české basketbalové scény nejvíce obsazenou halou permanentními vstupenkami a proto ztráta těchto finančních prostředků může mít pro klub výrazné následky. A to i dlouhodobě.

Moc dobře však víme, že vášeň a podpora našich fanoušků je ta největší hodnota. Proto pro držitele permanentek z minulé sezony nabízíme 2 varianty vypořádání a bude na každém zvlášť, pro jakou variantu se rozhodne. Zda mu částku vydanou za loňskou permanentku vrátíme nebo svůj klub podpoří bez toho, abychom mu částku za nákup permanentky z loňské sezóny vraceli a zároveň tím získá bonusy popsané níže. Ohledně vypořádání permanentek za sezonu 2020/21 je nutné vyplnit následující online formulář (formulář zde, vyplňte v období od 20.7. – 15.8.). Ve formuláři vyberte jednu z následujících dvou variant. Všem majitelům stávajících permanentek zůstává předkupní právo na novou sezonu (své permanentní vstupenky si mohou zamluvit či zakoupit od 16.8. – 31.8.).

VARINATY PRO DRŽITELE PERMANENTEK ZE SEZÓNY 2020/2022

VARIANTA 1: možnost vrácení finanční částky za nákup permanentní vstupenky na sezónu 2020/2021, od které bude odečten manipulační poplatek ve výši 200 Kč

VARIANTA 2: nákup nové permanentky na sezónu 2021/2022 v hodnotě 1.800 Kč, 1.500 Kč a 1.100 Kč (bez vrácení finanční částky za nákup permanentky ze sezóny 2020/2021).
Zvolením této varianty získá její držitel navíc tyto bonusy:

  • vstup na všechna utkání, odehraná v ARMEX Sportcentru, včetně Play Off KNBL a AAC, dále pak utkání Českého poháru a Federálního poháru
  • tričko se speciálním logem HRDÝ VÁLEČNÍK (velikost dle vlastní volby), potištěné pouze pro tuto příležitost
  • samolepku se speciálním logem HRDÝ VÁLEČNÍK (nalepit půjde například na sedačku v ARMEX Sportcentru nebo na automobil), vytištěnou pouze pro tuto příležitost

VARIANTY PRO NOVÉ ZÁJEMCE

VARIANTA 1: základní 1.800 Kč, zlevněná 1.500 Kč, na stání 1.100 Kč – platí na všechna utkání základní a nadstavbové části KNBL a základní skupiny AAC, odehraná v ARMEX Sportcentru.

VARANTA 2: základní 2.300 Kč, zlevněná 2.000 Kč, na stání 1.600 Kč – platí na všechna utkání, odehraná v ARMEX Sportcentru, včetně Play Off KNBL a AAC, dále pak utkání Českého poháru a Federálního poháru. Držitel této permanentky získá jistotu volného vstupu a svého místa na všechna utkání, která se v sezoně 2021/2022 odehrají

Válečnická srDCovka: její držitelé z loňské sezóny mají nárok na speciální tričko a samolepku se speciálním logem HRDÝ VÁLEČNÍK, nový zájemci obdrží taktéž tričko a samolepku se speciálním logem na sezónu 2021/2022.

Prodej permanentních vstupenek (pro stávající permanentkáře) na sezónu 2021/2022 začne v pondělí 16. 8. 2021. Ohledně prodeje permanentek a vstupenek vás budeme podrobněji informovat na začátku srpna.

V případě omezení kapacity ARMEX Sportcentra mají automaticky zajištěn přednostní vstup držitelé Válečnických srDCovek a permanentek na sezónu 2021/2022!

Pokud držitel permanentky na sezónu 2021/2022 nebude mít možnost vstupu na každé utkání z důvodu uzavření ARMEX Sportcentra pro diváky, získá za každé takové utkání možnost finanční slevy pro nákup permanentky na sezónu 2022/2023. Výše slevy se bude odvíjet od počtu utkání, na která bude vstup diváků znemožněn případnými mimořádnými nařízeními.

Věříme, že sport a basketbal bez fanoušků jsme si již vybrali a následující sezónu si užijeme všichni společně v hledišti ARMEX Sportcentra – srDCem Válečník!

Důležité termíny:
20.7. – 15.8. – vyplnění online formuláře pro stávající permanentkáře (formulář zde)
16.8. – 31.8. – předkupní právo pro stávající permanentkáře
od 1.9. – prodej permanentních vstupenek pro nové zájemce

Zdroj: BK Děčín