Rubriky
Zprávy

Osobnost eGovernmentu ČR pro 2021 je z Děčína

Jedno z nejprestižnějších ocenění v oblasti státní správy udělované každý rok – cena eOsobnost eGovernmentu České republiky – letos patří Děčínu. Získal ji Martin Strnad, koordinátor Smart City a ICT projektů Magistrátu města Děčín. Porota ocenila jeho práci v rámci úřadů České republiky, která je zasvěcena rozvoji elektronizace státní a veřejné správy, a především města Děčína. Cílem je vyšší efektivita úřadu a uživatelský komfort občanů města.

„Dokud si občan nemůže zařídit většinu svých záležitostí z pohodlí domova bez nutnosti návštěvy úřadu – nejsem spokojen a hotov,“ tak zní krédo Martina Strnada, který tento rok zrealizoval s podporou celého vedení města mnoho elektronických služeb a další připravuje veřejnosti v nejbližší době představit v pravidelném seriálu ve Zpravodaji města.

Co je eOSOBNOST EGOVERNMENTU?

Jedná se o snahu Magazínu Egovernment a jeho partnerů poděkovat všem, kteří se osobně věnují rozvoji elektronizace veřejné správy v ČR. Poukázat na skutečnost, že přes všechny technologie, jejich rozvoj, zrychlování, zmenšování rozměrů, zvyšování kapacity a dostupnosti, rozšiřování možností využití a další atributy je stále ze všeho nejdůležitější člověk, který je vymýšlí, ovládá a užívá.

Více informací najdete zde

Zdroj: Magistrát města Děčín