Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

Vykradené auto
O motorovou pilu a nářadí přišel majitel vozu, který parkoval na pozemku u rodinného domu v Dolním Podluží. Neznámý pachatel se mu do vozidla po rozbití okna vloupal a odnesl si zmíněné věci, škoda byla vyčíslena na 35 tisíc korun. Policisté případ prověřují jako přečiny krádeže a porušování domovní svobody a po odcizených věcech i pachateli pátrají.

Krádež televize
Škodu ve výši dvanáct tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který se v Děčíně vloupal do bytu v suterénu panelového domu. Odnesl si televizor, policisté po pachateli podezřelém z přečinů krádeže a porušování domovní svobody pátrají.

Vykradená garáž
Policisté pátrají po neznámém pachateli, který ve Verneřicích vnikl do garáže, kde odcizil motorovou pilu. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže, zloději hrozí v případě dopadení až dvouleté vězení.

Vloupání do domu
Stavební nářadí a různý materiál odcizil neznámý zloděj v Rumburku z domu, kde probíhá rekonstrukce. Škoda byla vyčíslena na téměř osmdesát tisíc korun, policisté případ prověřují jako přečin krádeže, za který hrozí pachateli až dvouletý trest odnětí svobody.

Z kamionu zmizely kurty
Policisté pátrají po neznámém pachateli, který ze zaparkovaného kamionu s návěsem odcizil v Děčíně kurty a protiskluzové podložky. Škoda byla vyčíslena na více jak deset tisíc korun, ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro přečin krádeže.

6. dubna 2021, por. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Oddělení tisku a prevence