Rubriky
Zprávy

Zpravodajství Policie České republiky

Vykradený sklep
Policisté pátrají po neznámém pachateli, který se ve Šluknově vloupal do sklepní místnosti. Odnesl si dvě molitanové matrace, škoda byla vyčíslena na dva tisíce korun. Policisté případ kvalifikovali jako zločin krádeže a po pachateli, kterému s ohledem na spáchání činu v době nouzového stavu hrozí až osm let za mřížemi, pátrají.

Krádež věcí z balkonu
Alkohol a potraviny odcizil neznámý zloděj, který ve Šluknově vnikl na balkon v mezipatře panelového domu. Z balkonu ve výšce dva a půl metru nad zemí zmizely věci za asi osm set korun, pachatel je podezřelý ze zločinu krádeže.

Zmizely kanystry i nafta
Až osmiletý trest odnětí svobody hrozí neznámému pachateli, který v Děčíně překonal oplocení pozemku, kde se pokusil vniknout do stavební buňky. Nepodařilo se mu překonat dveře, takže se vloupal do vedle stojící vozidlové nástavby sloužící jako sklad nářadí. Odnesl si příklepovou vrtačku a prázdné plastové kanystry. Na stejném pozemku pak z palivové nádrže nákladního vozidla odcizil 60 litrů motorové nafty. Celková škoda byla vyčíslena na pět tisíc korun, zloděj je podezřelý ze zločinu krádeže.

Škoda jde do desítek tisíc
Škodu téměř 44 tisíc korun způsobil neznámý zloděj, který v Děčíně vnikl na oplocený pozemek, kde se následně vloupal do zaparkované dodávky. Odcizil autorádio a rybářské náčiní, z dalších dvou aut pak odcizil střední část výfukového systému s katalyzátory. Policisté případ prověřují jako zločin krádeže a po pachateli pátrají.

12. března 2021, por. Bc. Daniel Vítek
tiskový mluvčí
Oddělení tisku a prevence