Rubriky
Zprávy

Události MP Děčín

Dvojice kradla v obchodním centru
Dvojici podezřelou z krádeže v obchodu s oblečením, zadržela hlídka městské policie v děčínské čtvrti Podmokly. Krádež oznámila na tísňovou linku městské policie obsluha prodejny v obchodním centru v Podmoklech. Hlídka strážníků zadržela dvojici, která odpovídala popisu podezřelých, v prostorách děčínského nádraží. Jednalo se o sedmadvacetiletého muže a třicetiletou ženu z Ústí nad Labem. Na místo byla přivolána hlídka Policie ČR, která řešení události převzala.

Opilec vnikl na výletní loď
Nezvaného pasažéra, který vnikl na kotvící výletní loď, zadržela hlídka strážníků. Posádka lodi se na městskou policii obrátila s žádostí o pomoc s mužem, který vběhl na palubu lodi a začal dokonce ohrožovat posádku. Na pokyny hlídky, aby zanechal protiprávního jednání a spolupracoval se strážníky, muž nereagoval. Hlídka proti němu musela použít donucovací prostředky a nasadila muži služební pouta. Zadrženého, který byl pod vlivem alkoholu, strážníci převezli na obvodní oddělení Policie ČR, která si věc převzala k dalším úkonům.

Bezdomovci nocovali u bankomatu
Na nový způsob, jak strávit noc v teple, přišla dvojice bezdomovců v Děčíně – Podmoklech. Dvojice se dostala do vnitřních veřejnosti přístupných prostor banky, kde je umístěn bankomat. Na dvojici narazila jedna z klientek, která ihned zavolala strážníky. Ti dvojici z banky vykázali. Předtím museli oba bezdomovci veškerý nepořádek uklidit. Záležitost hlídka vyřešila uložením pokut.

Zákaz konzumace alkoholu ignorovali
Vyhlášku zakazující konzumaci alkoholu na veřejnosti ignorovala trojice mladých lidí v děčínské čtvrti Boletice. Skupinky si všimla hlídka městské policie. Dotyční uvedli, že o vyhlášce vědí, nicméně spoléhali na to, že je nikdo neuvidí. Hlídka záležitost vyřešila uložením pokut.

Zdroj: MP Děčín